Kako bismo Vam omogućili bolje i jednostavnije pregledanja sadržaja na sajtu  Krojačke radionice “Lela”, a istovremeno i ispravno funkcionisanje same stranice, moramo poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo dužni smo da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Na Vama je da kolaćie prihvatite ili odbijete.Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam pojedine mogućnosti neće biti na raspolaganju.

Kolačići su informacije koje web stranica koju posećujete šalje vašem računaru u svrhu poboljšavanja Vašeg korisničkog iskustva i potreba. Kolačići čuvaju informacije koje ste Vi podesili za Vašu pretragu kao što su jezik, adresa, e-mail, ili podaci o ličnosti, i pamte ih svaki put kada se ponovo vratite na istu stranicu.

Ovim informacijama ili bilo kojim drugim datotekama iz vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko Vi to ne omogućite na vašem računaru. Pomenute informacije koje web stranica šalje Vašem računaru Vama nije vidljiva, a takođe možete i da promenite postavke internet pretraživača da sami birate da li želite da čuvate kolačiće ili da ih odbijete.

Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima Vašeg internet pretraživača.

Kolačići Vam omogućavaju da dobijate informacije u skladu sa Vašim profilom i dobijate obaveštenja o akcijama koje odgovaraju Vašim navikama kupovine.